Paastukuul kehapuhastuskuur

19. märts 2022 12:00

Oled mõelnud, et keha vajab puhkust kõigest, soovid saada mõtted selgeks meeled virgeks. Vahtra- ja kasemahlaga 24h, valikus ka koduaia tee. Süüa pole vaja, lõket, laulda, meisterdada, matkata, sauna, jääauku hüpata saab. Teeme rahu ja vaikuse hetki, avatud ring, räägime enda seest välja, hingame, oleme, jalutame, vaatleme.
Kogu sündmust juhib Uue-Jaani Talu perenaine Maarja. Iklas Piiri ääres, Uue-Jaani Talu puhkemajas. Tutvume, joome looduseväge ja lihtsalt oleme. Kui selline sündmus kõnetab Sind registreeri end naeratusemiljonar@gmail.com
Paastukuul esimene kehapuhastuskuur toimus 19.03.2022
Oled südamest oodatud maagilisele maale Uue-Jaani Tallu, ööbimine puhkemajas!

Kui sulle see kuupäev ei sobinud, vali omale sobiv kuupäev ja kasemahl hakkas ka just jookma!

Paastukuul kehapuhastuskuur

Jaga seda postitust

Veel uudiseid